Зерно

Насіння конопель – це дрібні горішки з високою поживною цінністю. Смак горіхово-трав’янистий. Джерело білків, вітамінів, мікроелементів, хлорофілу і харчових волокон.

Насіння конопель використовуються для харчування людини у вигляді цілого та лущеного насіння, олії, дієтичних продуктів харчування та спортивних протеїнів. Насіння, як добавка, використовуються для підвищення поживної цінності кормів для тварин і птахів.

Вміст білків в конопляному насінні становить 20-24%, що вище вмісту білків в лляному насінні (18%). Поживна цінність білка визначається складом його амінокислот. 8 з 21 існуючих амінокислоти людський організм не може виробити самостійно. Білки конопель містять всі вісім незамінних амінокислот.

Контакти
Україна, 02098, м. Київ,
вул. Юрія Шумського, 1 оф.112
+38 (044) 332 88 86
office@viteo.com.ua